

Πιθανό ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η αστυνομία πίσω από την επίθεση με πυροβολισμό το πρωί της Τρίτης (16/11) έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγίων Αναργύρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες που έδωσαν κατάθεση, είδαν ένα αυτοκίνητο να σταματάει στο σημείο που έγινε η επίθεση. Δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να χτυπούν το θύμα ενώ στο τέλος ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας τον άνδρα τραυματισμένο.
Προειδοποιητικό το χτύπημα
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζουν το χτύπημα ήταν προειδοποιητικό, καθώς ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο πόδι, για να τον τραυματίσει, χωρίς να θέλει να τον σκοτώσει. Έτσι, υποθέτουν πως ήθελε να δώσουν πιθανόν ένα «μάθημα» στο θύμα.
Μάλιστα ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση και ο οποίος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, είναι σεσημασμένος.
«Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11.00 έξω από τα ΚΕΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων. Κάποιοι Αλβανοί Ρομά οι οποίοι εμπλέκονται με εμπόριο ναρκωτικών ήταν σε αναμονή έξω από το ΚΕΠ. Τους συγκεκριμένους τους παρακολουθούσαν μέλη άλλης ανταγωνιστικής ομάδας της ίδιας εθνικότητας, οι οποίοι οποία θέλουν να ελέγχεουν και αυτοί τα ναρκωτικά» ανέφερε για το περιστατικό οδήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.
Σχετικά Νέα
FDA: Σχεδιάζει να τερματίσει τους τακτικούς ελέγχους για την ασφάλεια τροφίμων, λένε πηγές
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) σχεδιάζει να τερματίσει το μεγαλύτερο μέρος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Μικρά κέρδη στη Λεωφόρο Αθηνών μετά τις αργίες
Επιστροφή στη δράση για τους επενδυτές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους τελευταίους να «ζυγίζουν».
Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 25 Απριλίου
Συνολικά 1.253.742.257,83 ευρώ θα καταβληθούν σε 2.530.742 δικαιούχους από σήμερα 22 Απριλίου έως τις.