

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν τους δρόμους της βελγικής πρωτεύουσας ενάντια στα ενισχυμένα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η απότομη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς η μετάλλαξη Όμικρον «σαρώνει» ολόκληρη την Ευρώπη.
Πρόκειται για την τρίτη μαζική κινητοποίηση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες για τα μέτρα κορωνοϊού.
Οι διαδηλωτές -ορισμένοι με πλακάτ που έγραφαν «ελεύθερη ζώνη», «έχω κάνει τη δόση μου (σ.σ. του εμβολίου)» και «φτάνει πια»- βρέθηκαν και πάλι στους δρόμους μετά την ισχυρή σύσταση της κυβέρνησης για εμβολιασμό.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.