

Υπάρχει μία ένταση και μια υποβόσκουσα –για την ώρα– κόντρα μεταξύ υπ. Πολιτισμού και λοιμωξιολόγων.
Το υπουργείο θεωρεί πως οι λοιμωξιολόγοι υποτιμούν διαρκώς τον χώρο του πολιτισμού, ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να «σφραγίσει» μέχρι νεωτέρας.
Σύμφωνα με την Καθημερινή το Υπουργείο Πολιτισμού αντιτείνει πως το μείζον αυτή τη στιγμή δεν είναι τα θέατρα «που τηρούν όλα τα μέτρα», αλλά οι πλατείες όπου «όλα είναι ανεξέλεγκτα», όπως ανέφερε πηγή του υπουργείου, προσθέτοντας πως η πολιτική «πονάει χέρι, κόβει χέρι» στον πολιτισμό δεν θα γίνει ανεκτή.
Σχετικά Νέα
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.