

Την Παρασκευή αναμένεται να αποφασίσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων για το άνοιγμα των σχολείων. Παρά τις τόσες δηλώσεις που γίνονται από πολιτικούς και όχι μόνον, για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και ποια καταστήματα θα ανοίξουν για τα Χριστούγεννα, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θα γίνει.
Συνεπώς ό,τι ακούτε είναι απλώς εκτιμήσεις ή προσδοκίες. Ίσως οι τελικές αποφάσεις να ληφθούν την Παρασκευή σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό. Ένα άλλο θέμα που απασχολεί τους ειδικούς είναι η σοβαρότητα της κατάστασης στη Θεσσαλονίκη (όπου η εξάπλωση του ιού είναι μεγάλη) καθώς και το γεγονός ότι ορισμένοι ασθενείς με covid πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ.
Χθες Τετάρτη, πληροφορίες του «Π» ήθελαν την κυβέρνηση να κάνει δεύτερες σκέψεις για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.
Διάσταση απόψεων για το άνοιγμα των σχολείων έχει προκύψει και εντός επιτροπής, αφού πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως το κλείσιμο και του δημοτικού έφερε μείωση των κρουσμάτων στη χώρα.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.