Κορωνοϊός: Θετικοί 14 εργαζόμενοι σε εταιρία της Θεσσαλονίκης

Συναγερμός έχει σημάνει και πάλι στη δυτική Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό 14 νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού, αυτή τη φορά σε εταιρία από τον κλάδο του μετάλλου, που έχει την έδρα της σε περιοχή του δήμου Δέλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, 14 εργαζόμενοι στην εν λόγω επιχείρηση βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 και ήδη από χτες κλιμάκια του ΕΟΔΥ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους υπευθύνους της εταιρίας, προκειμένου να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ήδη οι χώροι της εταιρείας απολυμαίνονται, ενώ αναμένονται οι περαιτέρω οδηγίες από τον ΕΟΔΥ όσον αφορά στο προσωπικό, την ιχνηλάτηση των επαφών τους, αλλά και τον τρόπο λειτουργίας τμημάτων της επιχείρησης.

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα κρούσματα περιλαμβάνονται στον αριθμό που δόθηκε χτες στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη του κορωνοϊού στη χώρα, δηλαδή, στα 32 που είχε χτες η Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι χτες ανακοινώθηκαν “32 κρούσματα στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης, εκ των οποίων 17 αναφέρουν σύνδεση με επιβεβαιωμένο κρούσμα και 14 συνδέονται με γνωστή συρροή, ενώ 1 συνδέεται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας”, σύμφωνα με την ανακοίνωση

Σχετικά Νέα