

Τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 παγκοσμίως ξεπέρασαν τα 35 εκατομμύρια χθες Κυριακή, με βάση τα δεδομένα που συγκεντρώνει το αμερικανικό πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.
Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό έφθασε τους 35.008.447 σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας ως τις 15:23 (τοπική ώρα· 22:23 ώρα Ελλάδας) ανερχόταν σε 1.034.818 νεκρούς, σύμφωνα με τη σχολή ιατρικής αυτή της Βαλτιμόρης.
Οι ΗΠΑ παραμένουν η χώρα που υφίσταται μακράν το βαρύτερο πλήγμα από την πανδημία, με 7.411.716 μολύνσεις και 209.720 θανάτους ως εδώ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Φιντάν για αυτοδιάλυση PKK: “Ιστορική απόφαση – Θα παρακολουθήσουμε τα επόμενα βήματα”
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν, δήλωσε ότι η ανακοίνωση από το Εργατικό.
Μερτς: Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες
Πρώτα κατάπαυση του πυρός και μετά συνομιλίες, ζήτησε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μετά την.
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα θα συνεχιστούν, διαμηνύει το Ισραήλ παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Ισραήλ ότι η απελευθέρωση του Ισραηλινοαμερικανού ομήρου Ίνταν Αλεξάντερ.
O ισραηλινός στρατός καλεί τους κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης να τα εκκενώσουν
Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε του κατοίκους τριών λιμανιών της Υεμένης, του Ρας Ίσα, της.