

Αρκετός είναι ο κόσμος που βρίσκεται στα ΚΤΕΛ Κηφισού σήμερα, Παρασκευή (06/11), προκειμένου να προλάβει να φύγει πριν το lockdown που θα τεθεί σε ισχύ από το Σάββατο (07/11) έως και τις 30 Νοεμβρίου.
Πλήθος πολιτών έσπευσε να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα είτε για να περάσουν το διάστημα της καραντίνας στο εξοχικό τους ή κοντά στην οικογένειά τους, είτε για να διευθετήσουν τυχόν υποχρεώσεις και εκκρεμότητες εκτός πόλης.
Ανάμεσα στους ταξιδιώτες υπάρχουν πολλοί φοιτητές, οι οποίοι επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι και την οικογένειά τους, καθώς τα μαθήματά τους πραγματοποιούνται μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ με αυτό τον τρόπο θα γλιτώνουν και τα έξοδα που θα είχαν στο σπίτι που ενοικιάζουν.
Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ έχουν αυξηθεί για σήμερα, μία μέρα πριν το καθολικό lockdown, ενώ από το Σάββατο θα είναι πολύ περιορισμένα.
Αξίζει να σημειωθεί, πως όσοι σκοπεύουν να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια του lockdown, θα πρέπει να έχουν το Ε1 το οποίο αποδεικνύει ποια είναι η μόνιμη κατοικία του πολίτη, ώστε να μπορεί να γυρίσει.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: Τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη κροτίδας σε γλέντι στα Τριπόταμα
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.