

Εκπρόσωποι της Εστίασης αναμένεται να έχουν συνάντηση αύριο Δευτέρα (8/11) στις 10.00 το πρωί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το OPEN, έχουν κληθεί οι εκπρόσωποι της Εστίασης αλλά και του Λιανεμπορίου και η συζήτηση θα γίνει παρουσία των αρμόδιων υπουργών από το υπουργικό συμβούλιο.
Οι εκπρόσωποι που θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, αναμένεται να τον ενημερώσουν για την πτώση στον τζίρο και θα του προτείνουν κάποια μέτρα.
Ένα από αυτά, σύμφωνα με το OPEN, είναι η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε όσους απασχολούνται στον κλάδο της Εστίασης. Κάτι, που έτσι κι αλλιώς υπάρχει σαν σκέψη στην κυβέρνηση.
Επίσης, σύμφωνα με το OPEN, θα ζητήσουν να επιτραπεί η είσοδος σε μη εμβολιασμένους με rapid test, στους κλειστούς χώρους εστίασης.
Όσο για τους εκπροσώπους του Λιανεμπορίου, αναμένεται να ζητήσουν να είναι οριζόντια τα μέτρα στο λιανεμπόριο και να μην υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως π.χ. τα σούπερ μάρκετ.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.