

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για κρατούμενο, ο οποίος οδηγήθηκε για τις συνήθεις εξετάσεις στο νοσοκομείο Καλαμάτας και κάποιες ενδείξεις προβλημάτισαν τους γιατρούς.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πήρε την απόφαση να μεταβεί στη Μεσσηνία από την Αθήνα προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και τα απαιτούμενα τεστ.
Ο κρατούμενος βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο στα κρατητήρια ενώ έχουν τηρηθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου. Η αστυνομική διεύθυνση βρίσκεται σε καραντίνα, όπως μετέδωσε και η ΕΡΤ1.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.