

Κατέληξε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, και δεύτερος ασθενής που έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με την ertnews.gr, πρόκειται για 77χρονο Ζακυνθινό ο οποίος εισήχθη στην κλινική covid του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.
Ο 77χρονος ήταν εμβολιασμένος, αλλά ανοσοκατεσταλμένος με σοβαρότατο υποκείμενο νόσημα, για το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, ακολουθούσε ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, που ουσιαστικά αδρανοποίησε το εμβόλιο.
Σχετικά Νέα
Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στην πρώτη φάση των προκριματικών
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/5) η κλήρωση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, που.
Βόλος: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι σε θαμώνες καταστήματος στο κέντρο της πόλης – Έρευνες για τον εντοπισμό τους
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, στην καρδιά του.
Αυτοκίνητο: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για την υποχρεωτική ασφάλιση του οχήματος σας έναντι φυσικών καταστροφών
Διευκρινίσεις για τη θέσπιση της υποχρεωτικής ασφάλισης του αυτοκινήτου έναντι φυσικών καταστροφών από τον.
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.