

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια θάνατοι που συνδέονται με την Covid-19 έχουν καταγραφεί επίσημα σε όλο τον κόσμο, μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού τον Δεκέμβριο του 2019, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίστηκε σε επίσημες εκθέσεις.
Μέχρι σήμερα 19:30 ώρα Ελλάδας, συνολικά έχουν καταγραφεί 2.500.172 θάνατοι για 112.618.488 αναφερόμενες μολύνσεις.
Η Ευρώπη, η πιο πληγείσα περιοχή, μετρά 842.894 νεκρούς μπροστά από τη Λατινική Αμερική και Καραϊβική (667.972 θανάτους) και τις ΗΠΑ και Καναδά (528.039).
Πέντε χώρες (ΗΠΑ, Βραζιλία, Μεξικό, Ινδία και Ηνωμένο Βασίλειο) καταγράφουν μαζί σχεδόν τους μισούς θανάτους.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΔΝΤ για τον εμπορικό πόλεμο: «Μεγάλο αρνητικό σοκ» από τους δασμούς Τραμπ
Η πιθανότητα ύφεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε στο 40%, από την πρόβλεψη του 25%.
Εκτοξεύθηκε στο 4,8% του ΑΕΠ το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024
Στο 4,8% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) ανήλθε το πρωτογενές πλεόνασμα του 2024 σύμφωνα με τη Eurostat, ξεπερνώντας.
Το Σάββατο το πρωί η κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
Το Σάββατο, στις 10 το πρωί ώρα Ιταλίας (11:00 ώρα Ελλάδας), θα τελεσθεί η.
Δέκα ορόσημα των 100 πρώτων ημερών της θητείας Τραμπ
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέτρεψε.