

«Δύσκολο» χαρακτήρισε το ξεκίνημα των σχολείων η Αθηνά Λινού, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», παρατηρώντας πως «τα παιδιά του Δημοτικού δεν έχουν δυνατότητα εμβολιασμού».
«Έχουμε όλοι χαλαρώσει, ελπίζουμε κι ευχόμαστε όλοι να μην κλείσουν τα σχολεία», σημείωσε η καθηγήτρια, ενώ ερωτηθείσα σχετικά με το αν συμφωνεί με το σχέδιο για το 50+1, ξεκαθάρισε πως δε συμφωνεί «καθόλου».
Η Αθηνά Λινού εξήγησε πως, «οι μαθητές που θα νοσήσουν θα μεταφέρουν τον ιό σε 100-150 άτομα», ξεκινώντας από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον μέχρι και τις επαφές στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
Συμβούλεψε δε τους γονείς «να αγοράσουν από σήμερα τις μάσκες και να κάνουν από σήμερα πρόβες, ώστε να συνηθίσουν να τις φορούν».
Τέλος, όπως αναφέρει το filathlos.gr, χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» την προτροπή ορισμένων γιατρών για την αποφυγή εμβολιασμού, μέχρι να γίνουν έρευνες στη χώρα μας. «Από τα παιδιά που θα νοσήσουν, ένα 10% θα νοσήσει σοβαρά και μετά θα έχει σοβαρά υπολείμματα», επεσήμανε καταληκτικά η Αθηνά Λινού.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός στη Νέδα: Πατέρας και γιος έπεσαν σε χαράδρα – Ελικόπτερο για αεροδιακομιδή του ανηλίκου
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Νέδα, στα σύνορα των νομών Ηλείας και.
Επιχείρηση διάσωσης δύο τουριστών στη Ρόδο
Σε εξέλιξη βρίσκεται, επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση δύο τουριστών, που είχαν εγκλωβιστεί.
Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα» φώναζε ο πατέρας που μαχαίρωσε τον γιο του
Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας.
Αγρίνιο: Ποινικές διώξεις για 40 θανάτους από κορονοϊό στο νοσοκομείο – Ποιες οι κατηγορίες
Ποινική δίωξη κατά του νοσοκομείου Αγρινίου για την υψηλή θνησιμότητα, στην διάρκεια της πανδημίας.