

Τουλάχιστον 11 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε εταιρεία στο Κορωπί, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ στη συγκεκριμένη εταιρεία εργάζονται 150 άνθρωποι, ενώ υπάρχει φόβος τα περιστατικά να είναι ακόμη περισσότερα.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το απόγευμα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 359 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 21 συνδέονται με γνωστές συρροές και 36 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
Πλέον, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.400, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες, ενώ 2.500 (17.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 6.070 (42.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
Παράλληλα, 69 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, με τη διάμεση ηλικία τους να είναι τα 70 έτη, ενώ 21 (30.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
Επίσης, από τα νέα περιστατικά, τα 212 κρούσματα στην Περιφέρεια Αττικής, εκ των οποίων 9 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 11 αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.