

Η μητρόπολη της Σανγκάης βρίσκεται πιο κοντά στη σταδιακή επιστροφή της στην κανονικότητα μετά από ένα λοκντάουν που εφαρμόστηκε για δύο μήνες, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της COVID-19, καθώς οι αξιωματούχοι στο Πεκίνο προετοιμάζονται για την χαλάρωση των περιορισμών σε περιοχές της κινεζικής πρωτεύουσας, δηλώνοντας σήμερα, ότι το ξέσπασμα έχει τεθεί υπό έλεγχο.
ΗΣανγκάη στοχεύει στον ουσιαστικό τερματισμό του λοκντάουν από την Τετάρτη, μετά την χαλάρωση των περιορισμών την προηγούμενη εβδομάδα.
Σε περισσότερους ανθρώπους έχει επιτραπεί να βγουν από τα σπίτια τους, ενώ περισσότερες επιχειρήσεις επιτρέπεται να ανοίξουν και πάλι, καθώς οι περισσότεροι κάτοικοι παραμένουν περιορισμένοι στα οικοδομικά τετράγωνα των κατοικιών τους, με τη λειτουργία των καταστημάτων να περιορίζεται στη διανομή προϊόντων.
Αξιωματούχοι στη Σανγκάη παροτρύνουν για τη συνέχιση της εγρήγορσης, παρά το γεγονός ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των 25 εκατομμυρίων κατοίκων της, ζουν σε περιοχές της κατηγορίας χαμηλού κινδύνου “ πρόληψης.”
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Οι τρεις μήνες της 2ης θητείας Τραμπ στην προεδρία σε 10 στιγμές-κλειδιά
Μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο την 20ή Ιανουαρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ αναποδογύρισε.
Τουλάχιστον επτά νεκροί σε νέες ισραηλινές επιδρομές στη Γάζα
Τουλάχιστον επτά άμαχοι σκοτώθηκαν την Τρίτη σε νέες ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές σε διάφορα σημεία.
Νότια Κορέα: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε επωφελή συμφωνία
Ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νότιας Κορέας, Χαν Ντουκ-σου, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι.
Η Βενεζουέλα κατηγορεί το Ελ Σαλβαδόρ για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο πρόσαψε «παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά συρροή» στον.