

Η πρωτεύουσα των ΗΠΑ Ουάσιγκτον έχει ανάγκη από 3.600 νοσοκομειακές κλίνες μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς προετοιμάζεται για την κλιμάκωση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε η δήμαρχος της αμερικανικής πρωτεύουσας προς τα τοπικά νοσοκομεία.
Η ομοσπονδιακή περιφέρεια ζητάει από τα νοσοκομεία να εξετάσουν την επαναχρησιμοποίηση χώρων που δεν χρησιμοποιούν, αλλά και χώρων όπως καφετέριες, αίθουσες συνεδριάσεων, καθώς και χώρων ειδικών ιατρικών υποδομών, ώστε να αυξηθεί η διαθεσιμότητα νοσοκομειακών κλινών, αναφέρει στην επιστολή της η δήμαρχος Μιούριελ Μπόουζερ.
Η εξάπλωση του κορονοϊού στην αμερικανική πρωτεύουσα αναμένεται να κορυφωθεί στις 15 Απριλίου, σύμφωνα με την εκτίμηση του ινστιτούτου δημόσιας υγείας “Institute for Health Metrics and Evaluation”.
Σχετικά Νέα
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.