

Η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα πως θα διαθέσει 45 δισεκατομμύρια ευρώ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους μισθωτούς στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού, η οποία είναι “επίσης ένας οικονομικός και χρηματοπιστωτικός πόλεμος”.
Η μάχη αυτή “θα είναι διαρκής, θα είναι βίαιη (…) και αυτός ο πόλεμος πρέπει να κινητοποιήσει όλες τις δυνάμεις μας”, δήλωσε στον ραδιοσταθμό RTL ο υπουργός Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ, προσθέτοντας πως η οικονομία αναμένεται να συρρικνωθεί φέτος 1% εξαιτίας του ξεσπάσματος του κορωνοϊού.
“Δεν θέλουμε χρεοκοπίες”, τόνισε ο Λεμέρ μιλώντας στον RTL.
Χθες, Δευτέρα, ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε πως η κυβέρνηση θα εγγυηθεί δάνεια ύψους 300 δισεκ. ευρώ για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν την κρίση του κορωνοϊού.
Σχετικά Νέα
Oυκρανία – Ρωσία: Ο Πούτιν δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη
Χωρίς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα.
Ήπια πτώση για το πετρέλαιο μετά την απροσδόκητη αύξηση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ
Νέα υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, μετά τα κυβερνητικά στοιχεία που.
Σε χαμηλό 5 εβδομάδων ο χρυσός – “Βουτιά” άνω του 2%
“Βουτιά” άνω του 2% κατέγραψε ο χρυσός, την Τετάρτη, σημειώνοντας χαμηλό σχεδόν 5 εβδομάδων,.
Έχασε το θετικό πρόσημο ο Stoxx 600 μετά το 4ήμερο ανοδικό σερί – Άλμα 17% για την Burberry
Σε μεικτό έδαφος έκλεισαν οι ευρωαγορές την Τετάρτη, με τον πανευρωπαϊκό δείκτη να χάνει.