

Ανησυχία επικρατεί στην Κρήτη για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η είδηση για κρούσμα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Ηράκλειο δηλώνει την ανάγκη για υποχρεωτικότητα των εμβολίων σε ανεμβολίαστους εργαζόμενους σε γηροκομεία.
Η είδηση για τον ηλικιωμένο, που νοσηλεύεται πλέον στην κλινική Covid του ΠΑΓΝΗ, προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το πως μεταφέρθηκε ο ιός στη δομή.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν από λίγες ημέρες η οικογένεια του ηλικιωμένου -ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου τον χειμώνα που πέρασε– ειδοποιήθηκε για τη μόλυνσή του από κορωνοϊό.
Η αγωνία είναι μεγάλη και για τους δεκάδες άλλους ηλικιωμένους που βρίσκονται στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων αλλά και για το πως θα μπορέσουν οι αρμόδιοι να μπλοκάρουν τη διασπορά.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, άγνωστο παραμένει το εάν στη συγκεκριμένη δομή υπάρχουν ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και αν ναι πόσοι είναι.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.