

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, όντας αρχηγός του κράτους, δεν μπορεί να είναι μεταξύ των εθελοντών που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού χωρίς να περιμένει πότε θα ολοκληρωθούν οι κλινικές δοκιμές».
Αυτό δήλωσε την Τρίτη (24/11) ο εκπρόσωπος του ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, απαντώντας στο ερώτημα γιατί ο πρόεδρος δεν έχει εμβολιαστεί μέχρι σήμερα.
Ο Πεσκόφ έδωσε έμφαση στο ότι «ο πρόεδρος δεν μπορεί να κάνει χρήση ενός εμβολίου που δεν έχει πιστοποιηθεί». «Τώρα θα ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και στη συνέχεια, εάν ο ίδιος θεωρεί ότι είναι αναγκαίο, θα το ανακοινώσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που οι ενέργειες για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού είναι σε πλήρη εξέλιξη από τις εταιρείες που έχουν ριχτεί στη μάχη, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε το Σάββατο (21/11) στους ηγέτες της G-20, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει το εμβόλιό της κατά του κορονοϊού «Sputnik-V» και σε άλλες χώρες που το χρειάζονται.
Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε πως εγκρίθηκε το συγκεκριμένο εμβόλιο, τόνισε ότι το έκανε η κόρη του. Οι ρωσικές Αρχές δήλωσαν πρόσφατα ότι το εμβόλιο «Sputnik-V» είναι κατά 95% αποτελεσματικό.
Σχετικά Νέα
Γαλλία: Οδηγός ταξί κατηγορείται ότι έκλεψε χρήματα και τις αποσκευές του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών
Ένας οδηγός ταξί θα δικαστεί τον Νοέμβριο στη Γαλλία με την κατηγορία ότι έκλεψε.
Δεν θα πάει ο Πούτιν στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας – Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη
Χωρίς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενέκρινε την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην Τουρκία
Tο πράσινο φως έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πώληση προηγμένων πυραυλικών συστημάτων στην.
Ο Πούτιν ενέκρινε τη σύνθεση της ρωσικής αντιπροσωπείας για τις συνομιλίες με την Ουκρανία
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν ενέκρινε τη συμμετοχή της ρωσικής αντιπροσωπείας για συνομιλίες με.