

Κλειστός θα παραμείνει για 14 ημέρες ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός Μοσχάτου καθώς γονέας νηπίου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Το νήπιο είχε προσέλθει την Πέμπτη και την Παρασκευή στον σταθμό, ενώ σήμερα παρέμεινε προληπτικά στο σπίτι.
Ο γονέας ενημέρωσης το πρωί της Δευτέρας (7/9), τον Δημοτικό Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΔΟΠΑΚΑ) του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ο οποίος επικοινώνησε και ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό και με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, ο ΔΟΠΑΚΑ ενημέρωσε τους γονείς των νηπίων, διέκοψε τη λειτουργία του νηπιακού τμήματος για 14 ημέρες, προχώρησε στην απολύμανση των χώρων και έθεσε όλες τις δασκάλες του τμήματος εκτός υπηρεσίας για 14 ημέρες.
Και άλλο κρούσμα στον Κορυδαλλό
Κλειστός θα παραμείνει αύριο Τρίτη (8/9) βρεφονηπιακός στον Κορυδαλλό, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Κορυδαλλού εντόπισε έγκαιρα το κρούσμα, καθώς προχώρησε στη διενέργεια τεστ για COVID-19 σε όλους τους εργαζόμενους. Πρόκειται για γυναίκα εργαζόμενη σε βρεφονηπιακό που είχε δώσει δείγμα 1η του μήνα.
Οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν 1-2-3 Σεπτέμβρη και από όλα τα δείγματα ένα βγήκε θετικό.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.