

Δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία στην Κόρινθο λόγω ζέστης μετά από απόφαση του δημάρχου, Νίκου Σταυρέλη.
Συγκεκριμένα λόγω τη μεγάλης ζέστης που προβλέπεται την Τρίτη (11/03/2024) στην Κόρινθο ο δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης, ανακοίνωσε, ότι, όλα τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία του δήμου θα μείνουν κλειστά.
Όλοι στην Κορινθία, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, αφού η Κορινθία είναι στο πορτοκαλί (4), στον χάρτη επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.