Κοπέλα βρήκε βίντεό της στο Pornhub χωρίς την θέλησή της – Ξεκινά «μάχη» για να σωθούν χιλιάδες θύματα

Μια 25χρονη κοπέλα από την Κίνα ανακάλυψε ότι υπήρχε ένα προσωπικό της βίντεο στον ιστότοπο Pornhub, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

“Η πρώτη μου αντίδραση είναι να σκεφτώ πως πρόκειται για λάθος. Πώς θα μπορούσε να είμαι εγώ;” εξηγεί η γυναίκα, μιλώντας στην κινεζική εφημερίδα South China Morning Post.

Ωστόσο, όταν η γυναίκα άνοιξε το λινκ που της είχε στείλει ο φίλος της, είδε ότι πρόκειται για ένα προσωπικό βίντεο.

Είχε γυριστεί χωρίς την έγκρισή της περίπου 7 χρόνια πριν, όσο ακόμη ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

“Ήμουν πολύ νέα, έφηβη. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό το τέρας με είχε βιντεοσκοπήσει κρυφά” συνέχισε η 25χρονη κοπέλα.

“Θεωρώ τον εαυτό μου ένα πολύ δυνατό και μορφωμένο άτομο, αλλά εκείνη τη στιγμή κυριολεκτικά σταμάτησα και σκέφτηκα: Δεν μπορώ να ζήσω άλλο, δεν θέλω να ζήσω άλλο” παραδέχτηκε η κοπέλα, λέγοντας ότι έφτασε στα πρόθυρα να κάνει αυτοκτονία.

Αφού μίλησε με κάποιο φίλο της νομικό, η νεαρή γυναίκα επικοινώνησε με μια νομική εταιρεία που δέχτηκε να αναλάβει την υπόθεσή της.

Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κατεβάσει το βίντεο απ’ όλες τις ιστοσελίδες που είχε ανέβει, εκτός από μια τούρκικη ιστοσελίδα.

“Ακόμη κι όταν έχεις αποδείξεις, τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να βρεις δικαίωση. Είναι πολύ απογοητευτικό και σε πονάει πολύ” εξηγεί η 25χρονη.

Γι’ αυτόν τον λόγο η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να αναπτύξει μια εφαρμογή αναγνώρισης προσώπου – την Alecto AI -, που ελπίζει να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να βοηθήσει χιλιάδες άλλους ανθρώπους που έχουν επίσης πληγεί από την πορνογραφία.

“Το βλέπω ως σωτηρία. Βοηθώντας άλλους, κάνω κάτι που με βοηθάει να θεραπευτώ κι εγώ” λέει η νεαρή γυναίκα.

“Ήταν τόσο τραυματική εμπειρία. Αλλά τώρα έχω γίνει πολύ πιο δυνατή. Νιώθω ότι αυτό ήταν το πεπρωμένο μου. Κανείς δεν αξίζει να πεθάνει γι’ αυτό” κατέληξε η νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα