

Αντιπαράθεση στη Βουλή μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Γαβρίλου ο οποίος ζητούσε να προηγηθεί στο βήμα, παρότι η κ. Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρος κόμματος έχει το δικαίωμα να μιλήσει οποιαδήποτε στιγμή.
Η πρόεδρος του κόμματος «Πλύση Ελευθερίας» παίρνοντας το λόγο άσκησε κριτική για την ηγεσία του κόμματος, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν ότι βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στον νέο πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη.
Σχετικά Νέα
Δ. Σταμενίτης: Ανακοίνωσε εναέρια αντιχαλαζική προστασία για τις δενδροκαλλιέργειες σε Κοζάνη και Φλώρινα
Την επέκταση των μέτρων εναέριας αντιχαλαζικής προστασίας για τις περιοχές Αμυνταίου Φλώρινας και Κοζάνης.
Ν. Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» δημιουργούμε ένα ευρύτερο σχέδιο προβολής ισχύος ως πολιτική συνολικής άμυνας
«Υλοποιούμε τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση, την “Ατζέντα 2030”, στις Ένοπλες Δυνάμεις. Δημιουργούμε τις αναγκαίες προϋποθέσεις.
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ως προεκλογικό εργαλείο το υπερπλεόνασμα
«Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να εξωραΐσουν την άδικη οικονομική πολιτική.
To Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέπεται αύριο ο Κυρ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο στις 10:00 το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας,.