Κόντρα Κ. Μητσοτάκη – Ν. Ανδρουλάκη για Δούκα – Μπακογιάννη

Μια δηκτική αναφορά του πρωθυπουργού στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, προκάλεσε μίνι κόντρα μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και του Ν. Ανδρουλάκη στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον πρωθυπουργό για τη στεγαστική κρίση.

Στην πρωτολογία του, ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον κ. Ανδρουλάκη, τον …παραίνεσε να πει στον νέο Δήμαρχο Αθηναίων να διαθέσει τα κλειστά κτίρια του Δήμου για να στηριχθούν ευάλωτα νοικοκυριά και όχι συλλογικότητες για να κάνουν καταλήψεις.

“Έχετε δίκιο κ.Ανδρουλάκη για τα κλειστά ακίνητα που ανήκουν σε δήμους. Να το πείτε και στο δήμαρχο Αθήνας, να διαθέσει κλειστά ακίνητα του δήμου σε ευάλωτα νοικοκυριά και όχι σε συλλογικότητες που κάνουν καταλήψεις” είπε χαρακτηριστικά.

Ανεβαίνοντας στο βήμα για τη δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “σήκωσε” το γάντι και απάντησε ειρωνικά στον πρωθυπουργό:

“Θα ξεκινήσω με την αναφορά σας στον κ. Δούκα γιατί φαίνεται ότι δεν το έχετε χωνέψει ακόμα..

Σε δυο μήνες ο κ. Δούκας δεν έχει προλάβει να ανοίξει τα κτίρια αλλά σε πέντε χρόνια ο κ. Μπακογιάννης εκλεισε και τους δρόμους ταλαιπωρώντας τον λαό της Αθήνας με αποτέλεσμα να ηττηθεί και στις εκλογές”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα