«Κόντεψα να πεθάνω λόγω πρωτοκόλλου»: Συγκλονίζει η μαρτυρία Έλληνα που πέρασε κορωνοϊό στο Λονδίνο

Συγκλονιστική μαρτυρία καταθέτει στο MEGA Έλληνας κάτοικος του Λονδίνου για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό αλλά και για τον κίνδυνο να χάσει τη ζωή του.

Ο κ. Μιχάλης Πετσαλάκης πάλεψε σκληρά με τον κορωνοϊό. Τελικά, μετά από μια δύσκολη μάχη, επικράτησε του Covid-19, επέστρεψε σπίτι του και προσπαθεί, να ανακτήσει, όσο γίνεται την καθημερινότητά του.

Όμως, όπως περιέγραψε στο MEGA, κόντεψε να χάσει τη μάχη της ζωή.

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι τραγική. Έχουν κρασάρει. Δεν προνόησαν. Δεν έκαναν ότι η Ελλάδα. Σκεφτείτε εκεί που ήμουν εγώ δεν είχαν ούτε νερό για να πάρουμε τα χάπια μας. Εγώ κινδύνεψα να πεθάνω από το πρωτόκολλο. Δεν με έπαιρναν στο νοσοκομείο έως ότου έπνεα τα λοίσθια» τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας.

Ο κ. Πετσαλάκης, έκανε λόγο για «εγκληματικές ενέργειες» της βρετανικής κυβέρνησης σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ενώ σχετικά με την περιπέτεια που βιώνει ο Μπόρις Τζόνσον από τον Covid-19, είπε «λυπάμαι που θα το πω, αλλά αυτό που περνάει ο Τζόνσον, είναι θεία δίκη».

Τέλος, έκανε έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην παίρνουν αψήφιστα τον κορωνοϊό. «Δεν είναι μια απλή γρίπη, σκοτώνει» υπογράμμισε με έμφαση.

Σχετικά Νέα