

Τους 30.000 πλησιάζουν οι πρόσφυγες από την Ουκρανία που έχουν έρθει στην Ελλάδα από την αρχή της ρωσικής στρατιωτικής εισβολής στη χώρα τους, στις 24 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το τελευταίο 24ωρο έφτασαν στη χώρα μας 356 Ουκρανοί πρόσφυγες, από τους οποίους 79 ανήλικοι.
Αναλυτικά:
Από τον Προμαχώνα: 157
Από Ευζώνους: 10
Από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα: 97
Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθησαν 81 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 6 και στα λοιπά αεροδρόμια 5.
Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 29.496 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 7.588 ανήλικοι.
Σχετικά Νέα
-
Σεισμός στην Αμοργό: Δόνηση 4,3 Ρίχτερ
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην Αμοργό στις 11.32π.μ. της Κυριακής σύμφωνα με την.
-
Αναστάτωση στα Μάλια μετά την Ανάσταση – 31χρονος ταμπουρώθηκε σε σπίτι και απειλούσε να πέσει από μπαλκόνι
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στα Μάλια, στην Κρήτη, λίγα λεπτά μετά την Ανάσταση, καθώς ένας.
Πυρκαγιά σε οικία στο Τρίστρατο Άργους – Εντοπίστηκε σορός αγνώστων στοιχείων
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στην περιοχή Τρίστρατο.
Αναστάτωση στη Χερσόνησο: 31χρονος αλλοδαπός ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα και απειλούσε να πέσει
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, σε περιοχή της Χερσονήσου, όταν 31χρονος αλλοδαπός.