

Σημαντικό πρώτο βήμα χαρακτήρισε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.
«Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε για το δεύτερο βήμα. Το ποσοστό που πήραμε, το 1,61% και οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, περίπου 91.000 πολίτες, είναι για εμάς η ευθύνη και η βάση προκειμένου στις εθνικές εκλογές να διπλασιάσουμε και να υπερδιπλασιάσουμε το ποσοστό μας, απευθυνόμενοι σε όλους εκείνους και όλες εκείνες που δεν βολεύονται με τα κοινοβουλευτικά κόμματα τα σημερινά ούτε με αυτά που πάνε να γίνουν υποκατάστατά τους» τόνισε.
Σχολιάζοντας την παρουσία του Γιάνη Βαρουφάκη και το ποσοστό του ΜέΡΑ 25, είπε: «Το συγκεκριμένο κόμμα είναι αχταρμάς. Είναι ένα Ποτάμι στη χειρότερη μορφή του. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Ο επικεφαλής είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και έχει μερικούς πρωτοκλασάτους που είναι κατά. Πραγματικά δεν έχει γραμμή σε σχέση με κορυφαία ζητήματα. Γιατί όταν σε κορυφαίο ζήτημα όπως είναι η Συμφωνία των Πρεσπών που είσαι υπέρ, εμείς είμαστε κατά, δέχονται να μπαίνουν υποψήφιοι στην πρώτη γραμμή ενώ έχουν άλλη άποψη καταλαβαίνουμε ότι το κίνητρο δεν είναι ούτε πολιτικό ούτε αξιακό, είναι άλλου επιπέδου».
«Ο Βαρουφάκης παραιτήθηκε αμέσως μετά το όχι του ελληνικού λαού και όχι μετά την προδοσία. Δεν έχει εξηγήσει γιατί παραιτήθηκε μετά το όχι», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι ψήφισε τον ‘νόμο-έκτρωμα’ με τον οποίο γίνονται σήμερα οι πλειστηριασμοί.
«Υπάρχει μία ακραία παρέμβαση από την κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη. Δεν είναι πρωτοφανές το φαινόμενο αλλά είναι σε πρωτοφανή ξετσιπωσιά. O βίος και η πολιτεία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, της κ. Δημητρίου, είναι αδιανόητος. Τέτοια εξυπηρέτηση της κυβέρνησης από εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ακόμα και σε υποθέσεις σοβαρές όπως το Μάτι, ανθρωποκτονίες δηλαδή, να παρεμβαίνει η εισαγγελέας για να πέσει στα μαλακά η κυβέρνηση και η Δούρου, (είναι) αδιανόητο. Αδιανόητα πράγματα», ανέφερε.
«Η κα Τουλουπάκη αρχειοθέτησε σε χρόνο dt, πριν εξεταστεί καν, την καταγγελία μας για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, για απιστία δηλαδή σε βάρος του Δημοσίου η οποία αυτή τη στιγμή έχει ανασυρθεί από άλλο εισαγγελέα. Η κα Τουλουπάκη αρχειοθέτησε σε χρόνο dt, την καταγγελία μας για την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που είναι ένα σκάνδαλο κυβερνητικό. Και αντίθετα φαίνεται ότι έδρασε με ένα τρόπο που εξυπηρετούσε την κυβέρνηση, αντιδικονομικό και παραβιαστικό του κράτους Δικαίου στην υπόθεση της Novartis. Eγώ είμαι από αυτούς που θεωρούν ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και πρέπει να διερευνηθεί», συμπλήρωσε.
Εκτίμησε τέλος πως ο «Ρασπούτιν» είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Σχετικά Νέα
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.
Γ. Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βούλγαρο ομόλογό του – Τι συζητήθηκε
Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης με τον Βούλγαρο ομόλογο του.