Κωνσταντινόπουλος: Το ΚΙΝΑΛ θα πάρει πάνω από 10% στις εκλογές

Στην υπόθεση που οδήγησε στην παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στα «Ακραία Φαινόμενα» με τον Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Τα κόμματα λειτουργούν με ανθρώπους. Οι άνθρωποι πολλές φορές μόνοι τους παίρνουν πρωτοβουλίες και δεν τιμούν ούτε τον κόσμο ούτε τα κόμματα. Υπήρξαν και στη ΝΔ τέτοια στελέχη όπως πχ τον κ. Παπαγεωργόπουλο στη Θεσσαλονίκη. Και σε μας κάποιοι άνθρωποι. Το βασικό ζήτημα είναι αν αυτούς τους ανθρώπους τους έδιωξες, έκανες την αυτοκάθαρση σου , αν τους έστειλες εκεί που έπρεπε να τους στείλεις. Η διαφορά είναι ότι επί πολλά χρόνια κάποιοι άνθρωποι που μας κουνούσαν το δάχτυλο, ψευτοαριστεροί, ψευτοκουλτουριάρηδες», σημείωσε και πρόσθεσε: «Το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε πολιτικά δυσανάλογα σε σχέση με αυτά που έχει προσφέρει. Αυτός είναι ο κόσμος, αυτοί είναι οι ψηφοφόροι».

Σχολιάζοντας σημερινή δημοσκόπηση ο κ. Κωνστανινόπουλος σημείωσε: «Αν μας δίνει το Documento (σ.σ. στη δημοσκόπηση) στο 5,5% είμαστε στο 15%. Έχουμε βάλει στοίχημα ένα τραπέζι κ. Χατζή, θα το χάσετε. Το ΚΙΝΑΛ θα πάρει πάνω από 10%»

Σχετικά Νέα