

Αλλοδαπός που προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες συνελήφθη σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης. Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, χτες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό διακινητή, διότι μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του, οδηγώντας δύο αγροτικά αυτοκίνητα μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο οδηγός του οχήματος μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών, αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη εγκατέλειψε το όχημα εν κινήσει, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια διέφυγε πεζός σε θαμνώδη περιοχή.
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφεραν τα δύο οχήματα είναι πλαστές καθώς επίσης ο συλληφθείς οδηγός του ενός οχήματος, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, δύο ζεύγη πλαστών πινακίδων και χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.
Σχετικά Νέα
Κλήρωση Eurojackpot 16/5/2025: Οι τυχεροί αριθμοί
Έγινε σήμερα, Παρασκευή (16/5), η μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, το οποίο στην πρώτη κατηγορία.
Η Αθήνα Γιορτάζει: Το Φεστιβάλ το Δήμου Αθηναίων συνεχίζεται έως την 1η Ιουνίου
Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τους κατοίκους της Αθήνας παίρνει και φέτος «σάρκα.
Αττική: «Πέπλο» αφρικανικής σκόνης σκέπασε τον ουρανό και «έκρυψε» την Ακρόπολη – Απόκοσμες εικόνες
Εικόνες στο όριο του απόκοσμου δημιούργησε η αφρικανική σκόνη που σκέπασε τον ουρανό της Αττικής την.
ΕΠΟ: Υπογράφηκε το προσύμφωνο για την Παιανία
Η ΕΠΟ και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης υπέγραψαν το προσύμφωνο για την αγορά του προπονητικού.