

Μαφιόζικη επίθεση δέχθηκε άνδρας με καταγωγή από τη Γεωργία λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Κομοτηνή.
Σοβαρά τραυματισμένος μετά από…δώδεκα (!) πυροβολισμούς που δέχτηκε, νοσηλεύεται στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ένας 41χρονος άνδρας από τη Γεωργία.
Το συμβάν σημειώθηκε χθες Κυριακή λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα με την Αστυνομία να βρίσκεται σε αναζήτηση του δράστη, όπως αναφέρει το inkomotini.
Σχετικά Νέα
Απαγορεύθηκε ο απόπλους του επιβατηγού Superstar, λόγω μηχανικής βλάβης
Την κατανόηση του επιβατικού κοινού ζητεί, με σημερινή της ανακοίνωση, η εταιρεία Seajets αναφορικά.
Νέα Μανωλάδα: Κρατούσαν σε ένα δωμάτιο οκτώ άτομα για να δουλέψουν ως εργάτες γης
Στην απελευθέρωση οκτώ αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα εμπορίας ανθρώπων, προχώρησαν οι αστυνομικοί.
Συνελήφθησαν ανήλικοι που εμπορευόταν παράνομα κροτίδες μέσω social media
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής Αττικής, απογευματινές ώρες της.
Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός 33χρονος στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος.