

Στην Αστυνομική Διεύθυνση θα κρατηθούν 12 από τους 18 φοιτητές που προσήχθησαν κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στην Νομική Σχολή Κομοτηνής, που τελούσε υπό κατάληψη, το απόγευμα της Δευτέρας (05/02), ενώ οι υπόλοιποι 6 αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σύμφωνα με το paratiritis-news.gr οι 12 κρατούνται με την κατηγορία της Διατάραξης Ομαλής Λειτουργίας Νομικού Προσώπου, και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στα δικαστήρια Κομοτηνής.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την απομάκρυνση ομάδας ατόμων που εισέβαλε σε αυτό τις πρωινές ώρες σήμερα.
Ειδικότερα, ομάδα νεαρών ατόμων επιχείρησε να καταλάβει το κτήριο της Νομικής Σχολής παρεμποδίζοντας τους υπαλλήλους να προσέλθουν στην εργασία τους και περίπου 400 φοιτητές να προσέλθουν για γραπτή εξέταση, με αποτέλεσμα οι πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας. 3
Με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η απομάκρυνση των ατόμων. Στη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 18 προσαγωγές και ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α Κομοτηνής.
Σχετικά Νέα
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε αποθήκη στη Ριζούπολη
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας του.
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.