

Μομφή στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας, απέδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, η οποία ανέφερε ότι 23.000 νεκροί σε δύο χρόνια δεν είχε η χώρα ούτε σε περίοδο πολέμου.
Όπως είπε, αποδεκάτισε το δημόσιο σύστημα υγείας τόσο η σημερινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες προς όφελος της ιδιωτικής επιχειρηματικής δράσης. Απόδειξη, σύμφωνα με την βουλευτή, είναι ότι στον προϋπολογισμό κόπηκε το 50% της χρηματοδότησης για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και κάπως έτσι μετατράπηκε το «Παίδων Πεντέλης» σε εμβολιαστικό κέντρο, πέραν των τόσων άλλων νοσοκομείων που μετατρέπονται σε νοσοκομεία μίας νόσου.
“Όσο για την ανωτερότητα του ιδιωτικού τομέα, είναι πράγματι αποκαλυπτικό το κοινό σας καμάρι και έργο, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, το Νοσοκομείο Σαντορίνης που βρίσκεις γιατρό μόνο κατά παραγγελία και αερομεταφορά με τον αντίστοιχο βέβαια οβολό μερικών χιλιάδων” ανέφερε η κ. Κομνηνάκα.
Τόνισε δε, το ΚΚΕ, έχει ήδη αποδώσει έμπρακτα τη μομφή του στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη δράση του στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στους χώρους μόρφωσης, εκεί όπου εκφράζονται οι αγωνίες των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και αγροτών, των νέων, των γυναικών, της λαϊκής οικογένειας.
Σχετικά Νέα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Ουσιαστικό βήμα προς τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη ο συνεδριακός τουρισμός
Το νεόδμητο συνεδριακό κέντρο του Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε πρόσφατα η υπουργός.
Σ.Παπασταύρου: Έρχονται άμεσα επιδοτήσεις για ΜμΕ
Τις προσεχείς πρωτοβουλίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας τόσο σε ενεργειακά όσο και χωροταξικά.
Θ.Κοντογεώργης: Επιδιώκουμε η ανάπτυξη να επιστρέφει στην κοινωνία με παρεμβάσεις μόνιμου χαρακτήρα
Τα ζητήματα της οικονομίας – ελληνικής και διεθνούς – ήταν το βασικό θέμα συζήτησης.
Νέα μέτρα στήριξης ανακοινώνει η κυβέρνηση
Μέτρα στήριξης που θα ευνοούν κατά κύριο λόγο τη μεσαία τάξη, θα ανοικοινώσει σήμερα.