

Παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα για την φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.
Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθούν την Τρίτη άλλοι δύο πρώην γείτονες του Ηλία Μίχου από τον Κολωνό, ένας πρώην διαιτητής και ένας οδοντοτεχνίτης, τους οποίους αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση. Οι ίδιοι αρνούνται τα πάντα,
Την ίδια ώρα οι αρχές αναζητούν και άλλα πρόσωπα, ενώ παράλληλα εξετάζεται και το ενδεχόμενο στην περιοχή να δρούσε κύκλωμα παιδεραστίας. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες το ανήλικο κορίτσι να δώσει κι άλλη κατάθεση.
Στο μεταξύ συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λαπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν, «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της αστυνομίας.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση των Σεπολίων να υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίες με θύματα και άλλα ανήλικα.
Ένα νέο στοιχείο που οδηγεί σε αυτήν την κατεύθυνση είναι ένα αφήγημα που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο Μίχος, περί καταγωγής και ανύπαρκτης οικογενειακής μέριμνας, ώστε να καθησυχάζει επίδοξους βιαστές.
Πολλοί από τους προφυλακισμένους ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στην 12χρονη, γιατί γνώριζαν την άσχημη οικονομική της κατάσταση και γνώριζαν τον Μίχο μόνο ως γείτονα και ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ.
Τώρα, ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης, ετοιμάζεται να δώσει λεπτομέρειες στη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού στην πρώτη ήταν φειδωλός και είχε επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.