Κολωνός: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για την αυτοκτονία 14χρονου

Χωρίς λύση παραμένει μέχρι και σήμερα το μυστήριο της αυτοκτονίας του 14χρονου Μάκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ΕΛ.ΑΣ έχει πάρει περισσότερες από 10 καταθέσεις από το στενό περιβάλλον του μαθητή όμως αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι τώρα, τα αίτια του θανάτου του τα ξημερώματα του περασμένου Σάββατου.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση συνεχίζουν να ερευνούν αν ο 14χρονος ήταν θύμα bullying, όπως κατήγγειλαν οι συμμαθητές του.

«Εγώ δεν το γνώριζα, γιατί δεν είχα καμία αναφορά από κανένα παιδί για εκείνο το σχολείο για κανένα σχολείο. Εμένα δεν μου ανέφερε κανείς για μπούλιγνκ. Μόνο χαρούμενο. Μόνο πρόσχαρο. Δεν το έχω δει ποτέ στεναχωρημένο. Προσέφερε γέλιο και ήταν κατά κάποιο τρόπο έτσι, το ευχάριστο πειραχτήρι. Όταν το μάθαμε πέσαμε από τα σύννεφα δεν το πιστεύαμε» δήλωσε στο Mega ο προπονητής του 14χρονου, Θωμάς Χαραλάμπης.

Μαρτυρία φίλου του Μάκη: «Με είχε ρωτήσει ”αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;”»

«Φοβόταν…ήταν πολύ κλειστό παιδί είναι η αλήθεια, δεν έλεγε σε κανέναν τίποτα προσωπικό. Τις τελευταίες ημέρες ήταν στεναχωρημένος, είχε κάνει στον κολλητό του μια ερώτηση πριν κάτι μέρες, αν αυτοκτονούσα τι θα έκανες;», δήλωσε φίλος και συμμαθητής του 14χρονου.

«Τον έβριζαν. Κάθε μέρα, γελούσαν, τον χτυπούσαν, κάθε μέρα… κάθε μέρα χωρίς λόγο. Ανελέητο bullying. Δεν θέλω να συμβεί άλλο τέτοιο. Είμαι μάνα. Ειλικρινά σας μιλάω είμαστε διαλυμένοι. Από την άλλη φοβάμαι…», δήλωσε η μητέρα του συμμαθητή του 14χρονου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα