

«Μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.
Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία».
Σχετικά Νέα
ΠΑΣΟΚ: «Με νομικές ακροβασίες επιχειρούν να “ξεπλύνουν” τις ευθύνες του κ. Καραμανλή»
«Με λογικές ακροβασίες και τη νομική αρωγή των γνωστών “προθύμων”, η κυβέρνηση της Νέας.
Τ.Θεοδωρικάκος: Όλες οι αλλαγές στον Αναπτυξιακό νόμο – «Εθνική ανάγκη η αλλαγή του παραγωγικού προτύπου»
Για ένα εργαλείο στρατηγικής σημασίας, που ανταποκρίνεται στην ανάγκη του παραγωγικού μετασχηματισμού της ελληνικής.
Π.Γερουλάνος: «Κακός σύμβουλος ο φόβος στην εξωτερική πολιτική, κύριε Μητσοτάκη»
Για την εξωτερική πολιτική, την τραγωδία των Τεμπών και τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα.
Α. Λοβέρδος: Δεν στέκεται Προανακριτική με το 291 του ΠΚ – Είναι νομικό λάθος του ΠΑΣΟΚ – Αν δεν πέσει στη Βουλή θα πέσει στο Ειδικό Δικαστήριο
«Δεν είναι η διάταξη του Ποινικού Κώδικα αυτή που μπορεί να είναι η βάση.