Κολωνός: Νέα καταγγελία για την μητέρα της 12χρονης – «Η ίδια την έφερνε στον οίκο ανοχής»

Μια νέα καταγγελία για τον ρόλο της μητέρας της 12χρονης που υπέστη βιασμούς στον Κολωνό είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ.

Η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη -ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Γκάζι -η οποία μίλησε στο Mega είπε ότι η μητέρα ετοίμαζε το κοριτσάκι και το έβαφε και πρόσθεσε πως η μητέρα πήγαινε το κοριτσάκι στα εξωτερικά ραντεβού.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού», ανέφερε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής.

Να σημειωθεί ότι μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής αναγνώρισε τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο ως πελάτη.

Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά που επικαλείται ο Alpha, η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί. Στη συνέχεια το κοριτσάκι έφευγε μαζί τους για λίγη ώρα και μετά επέστρεφε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα