Κολωνός: Άλλες δύο συλλήψεις για την υπόθεση της 12χρονης

Το απόγευμα της Παρασκευής συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης μετά από εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για πρόσωπα για τα οποία έκανε λόγο το παιδί στην έβδομη κατά σειρά κατάθεση που είχε δώσει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στην ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη συνελήφθησαν τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι οι οποίοι έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη 27 Ιουνίου. Οι πράξεις που τους αποδίδονται είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ο 63χρονος παιδόφιλος που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια, αφού είχε ξυλοκοπηθεί από πατέρα 14χρονης την οποία παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Παράλληλα και όπως είχε αποκαλύψει από την περασμένη Κυριακή η Realnews, έχει συλληφθεί έτερος ηλικιωμένος-φίλος του 63χρονου τον οποίο ο ίδιος είχε συστήσει στην 12χρονη, όπως άλλωστε είχε πει το παιδί στην αποκαλυπτική κατάθεση που είχε δώσει.

Σε ό,τι αφορά τους άλλους 2 συλληφθέντες, πρόκειται για κατοίκους Κολωνού, πακιστανικής καταγωγής, τον ρόλο των οποίων είχε διαδοχικά αποκαλύψει επίσης η Realnews.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα