

Συναγερμός στην Αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης (26/09), καθώς ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε σε αποθήκη, στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο Κολωνάκι.


Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλος της εταιρείας που είχε μεταβεί στον χώρο εντόπισε μέσα σε ένα μπαούλο φυσίγγια, υποπολυβόλα, τουφέκια και χειροβομβίδες.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, καθώς και το, εξειδικευμένο σε τέτοιες περιπτώσεις, ΤΕΕΜ, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

Στο πλαίσιο των ερευνών, άλλωστε, αναζητείται και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης και χρήστης του χώρου προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το μπαούλο και πώς βρέθηκε εκεί με όλο αυτό το υλικό.
Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι να πρόκειται για συλλογή του παλαιού αυτού πολεμικού υλικού.
Πάντως τα όπλα αναμένεται να εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια εγκληματική ενέργεια.
Στις έρευνες εντός του κτιρίου συμμετείχε και κλιμάκιο από τη Σήμανση για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων ή άλλων στοιχείων που ίσως φανούν χρήσιμα στην πορεία των ερευνών.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.