

Τα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Κολομβία ξεπέρασαν χθες Σάββατο το όριο των 2 εκατομμυρίων, ενώ οι θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 κοντεύουν πλέον τους 51.000, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε το υπουργείο Υγείας.
Τις προηγούμενες 24 ώρες, επιβεβαιώθηκαν 15.551 μολύνσεις από τον νέο κορονοϊό, που αύξησαν το σύνολο των περιπτώσεων σε 2.002.969, ενώ υπέκυψαν ακόμη 396 ασθενείς από τη νόσο που προκαλεί, με τον απολογισμό των θυμάτων στη χώρα να φθάνει ως αυτό το στάδιο τους 50.982 νεκρούς.
Η Κολομβία, που πλήττεται σκληρά από το επιλεγόμενο δεύτερο κύμα της πανδημίας, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, αναμένει να λάβει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου τις πρώτες δόσεις εμβολίων — των Pfizer/BioNTech — πάντως η κυβέρνηση δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα όσον αφορά την εκστρατεία ανοσοποίησης του πληθυσμού.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Σύμβουλος του Πούτιν ζητά «να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη» μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους του Κρεμλίνου, ο Νικολάι Πατρούσεφ, δήλωσε σήμερα ότι θα.
Ζελένσκι: Έιμαστε έτοιμοι για συνομιλίες για την παύση των επιθέσεων κατά πολιτικών στόχων – Αναμένουμε απάντηση της Ρωσίας
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Ουκρανία εμμένει στην πρότασή.
Η Κίνα υπόσχεται αντίποινα σε χώρες που θα συνεργαστούν με τις ΗΠΑ σε βάρος του Πεκίνου
Η Κίνα προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι θα προβεί σε αντίποινα κατά των χωρών που.
Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Παραιτήθηκε ο ιδρυτής του, Κλάους Σβαμπ – Ποιος θα τον διαδεχθεί
Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ (Klaus Schwab) παραιτήθηκε από την θέση.