Κολομβία: Εκτέλεσαν Παραγουανό εισαγγελέα ενώ σε μήνα του μέλιτος με την σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ δολοφονία ενός Παραγουανού εισαγγελέα ιταλικής καταγωγής, Μαρσέλο Πέτσι, ο οποίος ήταν σε μήνα του μέλιτος με την σύζυγό του.

Την δολοφονία έκαναν στην Κολομβία δύο άνδρες που έφτασαν στην ακτή με τζετ σκι. Πήγαν στον εισαγγελέα τον πυροβόλησαν δύο φορές και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν ανάμεσα στο χάος του πλήθους μετά το στυγερό έγκλημα.

Ο Πέτσι ήταν πολύ γνωστός και σεβαστός δικαστής στην Ασουνσιόν της Παραγουάη όπου υπηρετούσε ως υπεύθυνος σε σημαντικές έρευνες στα πλαίσια της Διεθνούς διακίνησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ιταλίας ο Πέτσι ίδιος δεν είχε προσωπική φρουρά, εφόσον δεν φαίνεται να είχε δεχτεί καμία απειλή που να δημιουργήσει οποιαδήποτε απειλή κινδύνου τόσο στον ίδιο όσο και στη γυναίκα του.

Η δολοφονία του εισαγγελέα έχει συγκλονίσει την Κολομβία και την Παραγουάη. Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα το identikit ενός εκ των δύο δολοφόνων και προσφέρεται ποσό ύψος μισού εκατομμυρίου δολαρίων σε όσους παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα