Κολλέγιο Αθηνών: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ – Τι πραγματικά συνέβη

Τι λέει η ΕΛΑΣ για το περιστατικό στο Κολλέγιο Αθηνών που συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν προκλήθηκε το παραμικρό επεισόδιο, ούτε καταγράφηκε διάπραξη αδικημάτων το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κολλέγιο Αθηνών εξέδωσε η ΕΛΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με διερεύνηση πληροφοριών που αναφέρθηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (19-01-2023) στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και αφορούσαν στην παρουσία εξωσχολικών ατόμων σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην περιοχή του Ψυχικού, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και σε συνεργασία με το προσωπικό του ιδρύματος ελέγχθησαν οι χώροι αυτού, χωρίς να διαπιστωθούν τα καταγγελόμενα.

Από την επακόλουθη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής προέκυψε ότι, πρωινές ώρες της 19-01-2023, δύο ανήλικοι ημεδαποί, μαθητές λυκείου της ίδιας περιοχής, εισήλθαν στον περιβάλλοντα χώρο του ανωτέρω ιδρύματος με σκοπό να συναντήσουν φίλους τους που φοιτούν σε αυτό, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν οποιοδήποτε επεισόδιο.

Κατόπιν των ανωτέρω δεν προέκυψε η διάπραξη αδικημάτων και το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα