

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, σχολίασε την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντάς την σωτήρια για τον τόπο και για τη Δημοκρατία.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Με τη σημερινή απόφαση, η θυσία του Παύλου Φύσσα καθίσταται σωτήρια για τον τόπο, για τη Δημοκρατία. Δεν έχουμε τελειώσει, όμως, με το μίσος, το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, όσο κι αν πολίτες και Δικαιοσύνη έδειξαν το δρόμο.
Το πολιτικό σύστημα πρέπει να αφήσει πίσω του όσα πλαισίωσαν την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και την εκτόξευσαν μέχρι τη Βουλή και την Ευρωβουλή – από το δημοσιογραφικό lifestyle, μέχρι την πολιτική ανοχή στην επιχειρηματολογία ή τη δράση τους. Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα αν είχαμε αντιδράσει έγκαιρα, στις πρώτες βιαιοπραγίες, με όλη τη δύναμη της συντεταγμένης πολιτείας και του νόμου;
Ο αγώνας αυτός θα δοθεί και στην Ευρώπη, καταρχάς ενάντια στα απομεινάρια της οργάνωσης, αλλα και ενάντια στο νέο πρόσωπο του φασισμού, τους αυταρχικούς ηγέτες που νομοθετούν ενάντια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ΛΟΑΤΚΙ, γυναίκες, πρόσφυγες και άλλους.
Κι αυτές είναι μάχες θα συνεχίσουν να δίνονται με το λαό που βγήκε σήμερα στο δρόμο ζητώντας δικαιοσύνη, το λαό που ψηφίζει, το λαό που οργανώνεται, συμμετέχει και δρα για το κοινωνικό καλό»
Σχετικά Νέα
-
Την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου στην Τήνο παρακολούθησε ο Κ. Μητσοτάκης
Ο ΠρωθυπουργόςΚυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, παρακολούθησε την.
Κ. Τσουκαλάς: Γιατί δεν πληρώνει η κυβέρνηση τα αναδρομικά του 11μήνου στους συνταξιούχους, αφού το ΣτΕ και το ΑΕΔ έχουν αποφανθεί οριστικά;
«Τον Μάρτιο αυξήθηκε ο πληθωρισμός τροφίμων 2%. Μειώνεται ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού και.
Το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα κατά το Μεγάλο Σάββατο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας θα παρακολουθήσει αύριο Μεγάλο Σάββατο την Ακολουθία.
ΣΥΡΙΖΑ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες: Διασύρει τη χώρα μας – Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες
Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες στη.