

Τεχνική πραγματογνωμοσύνη ώστε να εξακριβωθεί η γνησιότητα των δύο πινάκων που εκλάπησαν από την Εθνική Πινακοθήκη, θα διατάξει ο 6ος Τακτικός Ανακριτής που χειρίζεται την δικογραφία σε βάρος του 49χρονου κατηγορουμένου για την κλοπή.
Παράλληλα ο Ανακριτής θα καλέσει τους αρμόδιους της Εθνικής Πινακοθήκης, για να επιβεβαιώσουν την κυριότητα των πινάκων, ώστε μετά από αίτημα των κύριων κατόχων για απόδοση των έργων, να κριθεί από το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο η επιστροφή τους στον χώρο από τον οποίο εκλάπησαν.
Ο δικαστικός λειτουργός παράλληλα θα ζητήσει να γίνει εκτίμηση των έργων, η αποτίμηση των οποίων θα επηρεάσει την ποινική μεταχείριση του δράστη, εφόσον πιστοποιηθεί ότι η αξία τους υπερβαίνει τις 120 χιλιάδες ευρώ όπως ορίζει ο νόμος.
Σχετικά Νέα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Kρατούσε αναμμένη κροτίδα στα χέρια του και την επιδείκνυε»
Ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται στη σκηνή σε γλέντι σε χωριό της.
Σε 1,5 χρόνο ο Προαστιακός Δυτικής Αττικής – Ποιους σταθμούς θα περιλαμβάνει
Τέλη του 2026 με αρχές του 2027 θα δοθεί στην κυκλοφορία ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τις πινακίδες – Πού μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία
Σε λειτουργία είναι από τις 10 Απριλίου η ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myCar, για.
Καιρός: Εβδομάδα «Ψυχρών Λιμνών» και απογευματινής αστάθειας
Δελτίο καιρού: Βροχές και πτώση θερμοκρασίας εν όψει, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην πρόγνωση καιρού ο.