

Ανακλήθηκε η απόφαση για εξαίρεση των ανοιχτών κολυμβητηρίων από την αναστολή λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΓΓΑ, υπήρξαν νεότερες οδηγίες από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή, με βάση τις οποίες «δεν εξαιρούνται τα ανοικτά κολυμβητήρια από την αναστολή λειτουργίας και χρήσης ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων, συνεπώς δεν επιτρέπεται η ατομική άθληση στην κολύμβηση».
Τα κολυμβητήρια θα είναι ανοιχτά μόνο για προπονήσεις αθλητών/τριών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Επίσης, για θεραπευτική άσκηση από άτομα με αναπηρίες και τους συνοδούς τους, εφόσον έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και προσκομίζεται πρόσφατη ιατρική βεβαίωση που επιτρέπει τη συγκεκριμένη θεραπευτική μέθοδο κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο.
Σχετικά Νέα
Κιλκίς: Σπείρα διαρρηκτών είχε «ανοίξει» 23 εκκλησίες επί 8 μήνες – Και ανήλικοι μεταξύ των κατηγορουμένων
Εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων σε εκκλησίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο Κιλκίς. Δράστες είναι,.
Σπάτα: Φωτιά σε χώρο εστίασης σε εμπορικό πάρκο
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (13/5) στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα. Σύμφωνα με.
Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρός ο ένας από τους 4 νεαρούς τραυματίες
Νεκρός είναι ο ένας από τους 4 νεαρούς τραυματίες από 19 έως 21 ετών,.
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 15 διαρρηκτών ως μέλη που είχαν «ρημάξει» σπίτια στην Αττική
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 15 κατηγορούμενων για ληστείες. Πρόκειται για μέλη.