

Όλα τα κρατικά μουσεία της Μαδρίτης, συμπεριλαμβανομένου του Πράδο, του Ρέινα Σοφία και του Τίσεν-Μπορνεμίσθα, θα κλείσουν για το κοινό λόγω της επιδημίας του νέου κορονοϊού που πλήττει την ισπανική πρωτεύουσα, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
“Τα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο, 12 Μαρτίου” και θα ισχύσουν μέχρι νεωτέρας, ανέφερε μέσω του Twitter το υπουργείο Ισπανίας.
Το Ρέινα Σοφία, όπου στεγάζονται η περίφημη “Γκερνίκα” του Πικάσο και άλλα αριστουργήματα σύγχρονης τέχνης, επιβεβαίωσε ότι θα κλείσει τις πύλες του.
Στη Μαδρίτη, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έχουν κλείσει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα για 15 ημέρες και έχουν απαγορευτεί οι συναθροίσεις.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Αυστραλός υπήκοος θα δικαστεί για «μισθοφορική δράση» σε περιοχή υπό κατοχή της Ρωσίας
Υπήκοος Αυστραλίας θα δικαστεί στα εδάφη της Ουκρανίας υπό κατοχή της Ρωσίας για «μισθοφορική.
Υεμένη: Στους 80 αυξήθηκαν οι νεκροί από τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ σε λιμάνι της χώρας
Οι αμερικανικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί εναντίον λιμένα στον οποίο βρίσκονταν πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στρατηγικής σημασίας στην.
Νιγηρία: Ένοπλοι δολοφόνησαν 17 ανθρώπους στην πολιτεία Μπένου
Ένοπλοι δολοφόνησαν 17 ανθρώπους στην πολιτεία Μπένου της Νιγηρίας, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή (18/4) η.
ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος ενστερνίζεται τη θεωρία πως ο COVID-19 βγήκε «από εργαστήριο»
Ο Λευκός Οίκος παρουσίασε χθες Παρασκευή αναθεωρημένη εκδοχή της ειδικής σελίδας του ιστοτόπου του.