

Για «απαράδεκτη και προκλητική παρέμβαση» στη δίκη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, από το μέλος της κυβέρνησης Άκη Σκέρτσο, ο οποίος με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «επιτέθηκε στην εισαγγελέα της έδρας», κάνει λόγο το ΚΚΕ.
Όπως υποστηρίζει, η κυβέρνηση «παραμένει βαθιά εκτεθειμένη, παρά την προσπάθεια αναδίπλωσής της, μετά τη γενικευμένη κατακραυγή που προκάλεσε, με το ανυπόστατο επιχείρημα ότι εξέφρασε τάχα προσωπικές απόψεις».
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «η παρέμβαση αυτή, και μάλιστα σε μια τόσο σοβαρή δίκη που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αναδεικνύει, για μια ακόμη φορά, πόσο κενές περιεχομένου είναι οι διακηρύξεις τόσο της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων που κυβέρνησαν, περί δήθεν σεβασμού της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. Η υποκρισία τους γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι είναι οι ίδιες δυνάμεις που από κοινού, με τις πρόσφατες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, αποδυνάμωσαν την προστασία των γυναικών απέναντι στην πολύμορφη βία, ρίχνοντας στα μαλακά τους ενόχους (σεξουαλική παρενόχληση από εργοδότες, μαστροπεία κ.ά)».
Σχετικά Νέα
Σ. Φάμελλος: Κόλαφος η έκθεση της Human Rights Watch για την κυβέρνηση
Το μείζον ζήτημα της κατάστασης της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στοιχεία που.
Κ. Μητσοτάκης στην απονομή του βραβείου για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας: Αυτή η αναγνώριση ανήκει στον ελληνικό λαό
«Αυτή η αναγνώριση δεν είναι δική μου αποκλειστικά, διότι κατά κύριο λόγο ανήκει στον.
Απ. Τζιτζικώστας: Στόχος μας η ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού μέσω ενιαίας ευρωπαϊκής στρατηγικής
Στον τομέα του τουρισμού, ο οποίος αποτελεί ίσως το πιο ανθεκτικό πεδίο επιχειρηματικής δράσης.
Η Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για εκβιασμούς και ζητά εξηγήσεις από τον Καρώνη για το πόρισμα
Τέμπη: Το γεγονός ότι το πόρισμα του κ. Καρώνη, από το ΕΜΠ, «δείχνει» προς τα.