

«Τόσο η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ όσο και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, που εναπόθεσαν και συνεχίζουν να εναποθέτουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας στη δήθεν “προστασία” του ΝΑΤΟ, είναι πολλαπλά εκτεθειμένες απέναντι στον ελληνικό λαό.
Αποδεικνύεται κάθε μέρα και περισσότερο ότι το ΝΑΤΟ είναι παράγοντας αστάθειας, που τροφοδοτεί τις προκλήσεις της τουρκικής κυβέρνησης, γιατί αυτό υπαγορεύουν οι γενικότεροι γεωπολιτικοί του σχεδιασμοί, βασικό στοιχείο των οποίων είναι η διατήρηση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟϊκό άρμα», επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις τουρκικές προκλήσεις και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Φοιτητικές εκλογές 2025: «Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων καθαρά πρώτη η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ»
Με ενσωμάτωση 60 φοιτητικών Συλλόγων, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κινείται σε ποσοστά της τάξης.
Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε επί της Αρχής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και οι υπουργικές τροπολογίες
Με τη θετική ψήφο μόνο της ΝΔ ψηφίσθηκε επί της Αρχής και στο σύνολό.
Υπουργείο Δικαιοσύνης για τις εταιρείες offshore: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα
Κατηγορηματική διάψευση για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρεται σε «σκανδαλώδη τροπολογία για.
Ελληνική Λύση: Θολά σημεία στο νομοσχέδιο για την απαγόρευση «κατά παραγγελία» υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από ζευγάρια ομοφυλοφίλων
Η Ελληνική Λύση σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει: «Στο σημερινό νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,.