

«Η επίθεση του Ισραήλ και των συμμάχων του στα αντίποινα του Ιράν τρέφει έναν εφιαλτικό φαύλο κύκλο που πληρώνουν και πάλι οι λαοί» τονίζει σε νέα του παρέμβαση ο Κώστας Παπαδάκης, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ τονίζει για μια ακόμα φορά επίσης οτι: «Η κυβέρνηση της ΝΔ στην Ελλάδα κόντρα στη λαϊκή θέληση εμπλέκει τη χώρα στον πόλεμο όπως και στο μακελειό στην Ουκρανία».
Η δήλωση του ευρωβουλευτή του κόμματος έγινε στη συζήτηση σχετικά με την «κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή».
Στην παρέμβασή του σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τα εξής:
«Οι λαοί με επιμονή κι αδιάκοπα, με ογκώδη συλλαλητήρια καταδικάζουν το κράτος του Ισραήλ και τα εγκλήματα του: την κατοχή δεκαετιών και την εδώ κι ένα χρόνο γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού με 43.000 νεκρούς, την κατοχή λιβανέζικων και συριακών εδαφών, τους βομβαρδισμούς, τις δολιοφθορές και τη νέα χερσαία εισβολή στο Λίβανο, τη δολοφονία πολιτικών ηγετών, τις επιθέσεις στη Συρία, με τη στήριξη των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης. Η επίθεση του Ισραήλ και των συμμάχων του στα αντίποινα του Ιράν τρέφει έναν εφιαλτικό φαύλο κύκλο που πληρώνουν και πάλι οι λαοί.
Στόχος αυτής της εγκληματικής δράσης είναι ο ενεργειακός κι εμπορικός έλεγχος της περιοχής, με θύματα τους λαούς, που πυροδοτεί επικίνδυνη κλιμάκωση.
Η κυβέρνηση της ΝΔ στην Ελλάδα κόντρα στη λαϊκή θέληση, περιφρονώντας τη μαζική λαϊκή καταδίκη των Ισραηλινών θηριωδιών αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες, εμπλέκει τη χώρα στον πόλεμο όπως και στο μακελειό στην Ουκρανία.
Ακόμα πιο πολλοί, πιο αποφασιστικά στο δρόμο, για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για απεμπλοκή από τα πολεμικά σφαγεία».
Σχετικά Νέα
Σ. Ζαχαράκη: Όταν αποδεικνύεται η συμμετοχή κάποιου σε επεισόδια θα χάνει την ιδιότητα του φοιτητή
Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη μίλησε στην εκπομπή Newsroom του ΕΡΤΝews για την ασφάλεια.
Στο 93% η απορρόφηση των πόρων για τα έργα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το 2024
Ξεπέρασαν τα 2 δισ. ευρώ οι πληρωμές που πραγματοποίησε το 2024 το Υπουργείο Υποδομών.
Δ.Παπαστεργίου: Θέμα ωρών να βγει στον αέρα ο προσωπικός αριθμός
Θέμα ωρών να βγει στον αέρα είναι ο προσωπικός αριθμός, σύμφωνα με τον υπουργό.
Θ.Κοντογεώργης: Η πολιτική μας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες
Από το τελευταίο, εν εξελίξει, κύμα δημοσκοπήσεων ξεκίνησε η συνέντευξη του υφυπουργού παρά τω.