

Προσβάλλει βάναυσα το λαϊκό αίσθημα, αλλά και τα δεκάδες θύματα της Χρυσής Αυγής, η πρόταση της εισαγγελέα της έδρας στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης για την απαλλαγή της ηγεσίας και των στελεχών της από τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται.
Είναι εξοργιστικό, ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας, σε πλήρη αντίθεση με ό,τι προέκυψε από τα συντριπτικά στοιχεία που αναδείχτηκαν μέσα από την πολύχρονη αποδεικτική διαδικασία της δίκης, όχι μόνο υιοθέτησε τα επιχειρήματα των χρυσαυγιτών, αλλά και υπερθεμάτισε σε αυτά.
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία πρέπει να εντείνουν την επαγρύπνηση και τον αγώνα τους για την απομόνωση των φασιστών παντού, αλλά και για την τιμωρία τους για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν διαπράξει.
Σχετικά Νέα
Λ.Μενδώνη: Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη
«Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο αφήγημα, που να στηρίζεται και στον Πολιτισμό, ως βασικό.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Το πόρισμα Καρώνη αποδεικνύει ότι οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης δεν έχουν όριο
«Αντιεπιστημονικά» και «ατεκμηρίωτα» χαρακτήρισε τα συμπεράσματα του πορίσματος του καθηγητή του ΕΜΠ Δ. Καρώνη.
Κ. Μητσοτάκης για το πόρισμα Καρώνη του ΕΜΠ για Τέμπη: Αποδεικνύεται ότι τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια – Τον τελικό λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη
Αποδεικνύεται ότι τελικά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, είπε ο πρωθυπουργός ερωτηθείς κατά τη.
Μ. Συρεγγέλα: Τελικά είδαμε πως δεν υπήρξε συγκάλυψη, αλλά εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών
“Στους γονείς των μηχανοδηγών, που όχι μόνο έχασαν τα παιδιά τους, αλλά άκουγαν και.