

Το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει στην ψηφοφορία που θα γίνει το βράδυ επί του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όπως ανακοίνωσε ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος.
«Το ΚΚΕ, με τη στάση του και σήμερα, δεν θα νομιμοποιήσει αυτές τις διαδικασίες. Δηλώνουμε ευθύς εξ αρχής ότι δεν θα συμμετέχουμε σε αυτή την ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί στο τέλος της συνεδρίασης. Και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ενημερώσουμε τον λαό για τα πραγματικά γεγονότα.
Θα συνεχίσουμε την πάλη μας ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας και για την εξάλειψη των αιτιών που γεννάνε αυτά τα σκάνδαλα, δηλαδή την εξάλειψη του ίδιου του καπιταλιστικού συστήματος» ανέφερε ο κ. Καραθανασόπουλος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Σ. Βολουδάκη: Τέλος Μαΐου το ν/σ για την παράνομη μετανάστευση
Για το νομοσχέδιο που θα παρουσιαστεί στα τέλη Μαΐου στο υπουργικό συμβούλιο και αφορά.
Γ. Φλωρίδης: Η Δικαιοσύνη κάνει καλά τη δουλειά της – Με το πόρισμα του ΕΜΠ ενταφιάστηκε η συνωμοσιολογία
Mε ενστάσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της αντιπολίτευσης για την κατάθεση αργά το βράδυ σημαντικών υπουργικών.
Κ. Μητσοτάκης: Μόλις ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις μας θα μιλάμε για ένα νέο ΕΣΥ
«Είμαστε σε ένα καλό δρόμο να δρομολογήσουμε παρεμβάσεις που πραγματικά όταν ολοκληρωθούν θα συζητάμε.
Live η συζήτηση του Πρωθυπουργού με δύο Συντονιστές Υγείας για τις νέες προοπτικές του ΕΣΥ
Σε απευθείας μετάδοση από το ertnews.gr η συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις νέες προοπτικές στο Εθνικό.