

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με τις τιμωρίες παιδιών στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Πειραιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με καταγγελίες, η αστυνομία διεξάγει έρευνες και γύρω από ένα τουλάχιστον περίεγο θέμα που αφορά στο κλείδωμα παιδιών μέσα σε δωμάτιο με ηχομόνωση.
Στη συγκεκριμένη δομή της οργάνωσης στον Πειραιά, φιλοξενούνται μόνο κορίτσια και εκεί φαίνεται πως υπάρχει δωμάτιο με ένα και μόνο κρεβάτι, ενώ στον χώρο υπάρχει ηχομόνωση, παρόμοια με εκείνη που υπάρχει σε μουσικά στούντιο.
Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News της Κυριακής, εργαζόμενος της συγκεκριμένης δομής παραδέχτηκε ότι πράγματι υπάρχει το συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου κανονικά χρησιμοποιείται από παιδαγωγούς και όχι από παιδιά.
Ωστόσο, η εφημερίδα μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο με την ηχομόνωση ταιριάζει με τις καταγγελίες και τις αναφορές για την απομόνωση, στην οποία έμπαιναν τα παιδιά ως τιμωρία.
Σχετικά Νέα
Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπια διόρθωση μετά το ράλι – Προσδοκίες από MSCI, κέρδη και διεθνές κλίμα
Μετά από ένα εντυπωσιακό τριήμερο ανοδικών συνεδριάσεων, η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά κάνει παύση για.
ΕΕ: “Κλείδωσε” το 17ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας με το βλέμμα στο ραντεβού της Κωνσταντινούπολης
Κατέληξαν σε συμφωνία οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 17ο πακέτο κυρώσεων κατά.
Βουλή: Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη ύστερα από μήνυση συγγενών
Νέα ποινική δικογραφία για την υπόθεση των Τεμπών διαβιβάστηκε χθες στη Βουλή, σύμφωνα με.
Κατεβάζουν ταχύτητα οι ευρωαγορές -Οι Επενδυτές σε Αναμονή Μετά την Εμπορική «Ανακωχή» ΗΠΑ–Κίνας
Ασθενείς μεταβολές επικρατούν στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια σήμερα, καθώς οι επενδυτές φαίνεται να τηρούν στάση.